Een perfect kadootje


De afgelopen periode vielen er bij ons maar liefst vier baby kaartjes op de deurmat.. Gisteren ging ik op pad om een van die kleintjes in het ‘echt’ te bezichtigen en bedacht me wat ik mee kon nemen om niet weer met een obligate knuffel aan te komen.

Na ons recentelijke experiment met macarons, bedacht ik me dat ik roze macarons kon maken als kadootje voor de ouders van een baby meisje. Helemaal leuk om ze vervolgens te vullen met een witte chocolade mengsel met anijs, als variant op beschuit met muisjes. Nadat ik ze gemaakt heb, heb ik ze in een mooi rond knalroze doosje gedaan en voila! een kado op maat… Nu maar hopen dat de trotse ouders van macarons houden.

Gisteren heb ik overigens een heerlijke pompoen soep gemaakt. Het is er echt het seizoen voor! En je hebt met minimale middelen en tijd zo een heerlijke vegetarische herfst soep gemaakt. Ik heb mijn pompoen soep een aziatische touch gegeven door wat 5 spice kruiden toe te voegen met extra steranijs en chili. Bij het serveren gebruik ik vervolgens een scheutje kokos room ipv slagroom. Ik zal het recept voor de pompoensoep toevoegen op mijn recepten pagina en voor diegene onder jullie die ook eens echt willen experimenteren, ook het recept van de anijsmuisjes macarons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s